sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

i've got a hangover

katottiin tossa sitten mutsin kans Hangover |||, oli kyl ihan mahtava! ja nyt miettisin et mitä kauhuleffaa katon, mut ei löydy mitään mahtavaa. ja juttelin Elin kans tos hetki sitten, ei herranjumala miten mies voi olla noin ihana ja mahtava ja yy ;__; mul tuli taas jotenki ihan kamala olo, ei se voi olla siitä et oisin syöny liikaa tai liian vähän. outoo. mut ehkä tää menee ohi.

taas mietittiin sitä et mitä tekis palkalla, ja aateltiin et menisin hankkiin ittelleni passin ja lähettäis jonnekkin mutsin lomaviikolla. tai no, lomaviikoilla. mut mun palkka kyl menee aika nopeesti, mut minkäs sille voi. :D eikös raha oo tarkotettu tuhlattavaks? paitsi et satanen menee kyl säästöön niistä rahoista. jotakin matkaa varten tai jotain vastaavaa. johonkin vaan.

okei, nyt voisin alkaa katsomaan sitä leffaa. hei, muistakaa kommentoida tohon edelliseen blogaukseen et minkälaista blogausta haluisitte nähdä! tällähetkellä näyttää siltä et huonepostaus + 10 tärkeintä tavaraa huoneessani-juttu voittaa. :) mut kaikkihan voi viel muuttua, sillä huomiseen on vielä aikaa. tai no, ainakin siihen että saan inspiksen kirjotella.. :D

hyvää illanjatkoo kaikille, stay strong guysss! 


kuumotuselämää, ne vaatii mua heräämään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti